Subscribe:

Ads 468x60px

четвер, 7 липня 2011 р.

10 способів сподобатись хлопцеві

Багатьох дівчат цікавить питання: "Як сподобатись хлопцеві?" і я не виняток. Давай разом спробуємо в цьому розібратися. Порадившись з друзями, і зробивши висновки зі свого досвіду, я пропоную 10 способів сподобатися хлопцю

  1. Ефектна зовнішність (не плутай з надмірно яскравою). Спробуй подивитися на себе з боку. Кожна з нас по-своєму красива і приваблива. Просто деякі, щоб сподобатися хлопцю одягають міні спідницю, декольте до талії і роблять макіяж в стилі бойового розфарбування папуаса. Є, звичайно, хоробрі хлопці, яким це подобається, але більшість віддає перевагу природній красі. Навіть якщо ти гарна, то макіяж повинен бути майже непомітним. Якщо ти не знаєш, як його зробити, то почитай мій пост "Як зробити натуральний макіяж: покрокова інструкція" (там все докладно написано).
  2. Природність поведінки. Не намагайся нав'язати себе хлопцю. Це виглядає і з боку дівчини некрасиво і багатьом хлопцям не подобатися. Та й ставлення до тебе буде відповідне. Спробувавши нав'язати себе хлопцеві, навіть і не думай про повагу до себе з його боку. Запам'ятай: хлопці по природі - мисливці, це у них в крові. Тому вони повинні "завоювати свою здобич" (тобто тебе).
  3. Спільні інтереси. Поцікався, яку музику слухає, чим займається, які фільми дивиться і т.д. Якщо у вас знайдеться спільний інтерес (а він обов'язково знайдеться), старайся мати свою думку з цього приводу. Це зблизить вас і ти для нього станеш цікавою, а це величезний +. 
  4. Дівчина-загадка. Ніколи повністю не розкривай всю себе. Хлопчикам завжди цікаво, що ти за особистість. Повір, якщо ти йому цікава, то він обов'язково буде цікавитися тобою. Це означає, що ти на нього справила враження. 
  5. Будь собою. Не варто розхвалювати себе: яка ти розумниця, красуня і т.д. Повір, якщо ти скажеш правду, то враження залишиться у нього набагато краще, ніж ти б йому щось збрехала. Будь щирою - не варто зображати того, чого не існує. Адже ти ж хочеш сподобається йому, а не придуманий тобою образ. 
  6. Посміхайся. Природна красива посмішка здатна творити чудеса. Спробуй і у тебе обов'язково вийде. Адже тобі теж не подобається похмурий хлопець? 
  7. Будь різною. Хлопцям набридає одноманітність. Можеш трошки пограти: сьогодні ти романтична, завтра - активна, післязавтра - мрійлива і т.д. Тільки не треба прикидатися (див. п.5). Просто періодично підкреслюй окремі риси свого характеру.
  8. Розвивайся. Ти повинна вміти дивувати його (звичайно ж, приємно), підтримати розмову, розповісти щось цікаве. Тому читай книги, газети, журнали, цікаві статті в Інтернеті. 
  9. Уважно слухай. Хлопці дуже люблять, коли їх слухають (та й ми не менше). Дай йому висловити все, що він хоче сказати. Так ти станеш ще кращою в його очах і багато дізнаєшся про нього. 
  10. Хвали його. Ми всі любимо себе (тільки кожен по-різному). Говори йому частіше, який він гарний, розумний, дбайливий, веселий і т.д. Адже він же і насправді такий! За це він тобі й подобається 
Ось такі способи виділила я. А за допомогою чого ти намагаєшся сподобатися хлопцю?

За матеріалами статті "Как понравиться парню" 

Тобі також можуть сподобатись:

6 коммент.:

Анонім сказав...

Дуже дякую.Допомагає

Анонім сказав...

Not bad)

Анонім сказав...

Шикарно описано

Анонім сказав...

Потрібно буде попробувати)зааня дякую:))

Анонім сказав...

Цікаві правила обов'язково спробую! Але 10 правило мені не дуже подобається...=)

Анонім сказав...

Це дуже гарні поради, але ми з ним особисто не знайомі) ми вчимось в одній школі)
що я маю зробити щоб він зі мною познайомився?

Дописати коментар