Subscribe:

Ads 468x60px

вівторок, 12 липня 2011 р.

Про що поговорити з хлопцем в "асьці"

 Всім привіт!

У коментарях і по пошті ви дуже часто питаєте мене про те, які питання можна задати хлопцям в асьці. Я вже частково відповідала на ці питання у статті "Як сподобатися хлопцю по асьці" . А сьогодні вирішила зібрати всі можливі теми в одній статті.
Але, перш, ніж ви прочитаєте всі теми, хочу відразу дати пораду: Всі питання повинні бути природними (тобто не перетворюватися на допит: Що робив? Як справи? Який фільм дивився? І т.д.). Постарайся зробити так, щоб питання плавно витікали із загальної розмови. Один з варіантів - почни з розповіді про себе: "Я ось недавно подивилася кіно" ... ". Класне таке! Ти бачив? ... "(І так далі)

Отже, теми для розмови з хлопцем в асьці:

  • Події, свята (Новий рік, травневі свята, випускний, останній дзвінок, чийсь День Народження, вечірка і т.д.). Запитай, як він їх збирається провести або поцікався, як вони пройшли. Можеш почати розмову з розповіді про те, як ти відзначила свята і поцікався про його вихідні. 
  • Навчання. Якщо ви з однієї школи або класу, то по цій темі у вас повинно знайтися багато моментів, які можна обговорити (уроки, однокласники, вчителі). Також ти можеш попросити у нього допомогу (але не варто дуже часто це робити). Якщо він вже вчитися в університеті, то ти можеш порозпитувати його про вступ і здачу випускних іспитів. 
  • Спорт. Ну, тут і так зрозуміло. Всі хлопці люблять спорт. Якщо ти теж захоплюєшся якимось видом спорту (дуже здорово буде, якщо тим же, що і він), то це теж може стати темою розмови. Можеш спеціально дізнатися його улюблений вид спорту і почитати про нього або останніх новинах і обговорити це з хлопцем. Тільки саме головне - це має тобі подобається! Нещирий інтерес користі ніякої не принесе.
  • Фільми. Тут можна довго обговорювати:). Розкажи про свого улюблений або нещодавно переглянутий фільм, запитай, які фільми йому подобаються. 
  • Музика. Все те ж, що і з фільмами.
  • Хобі. Запитай, чим він захоплюється.
  • Цінності, ставлення до людей. Що він цінує в людях? Які риси характеру йому подобаються? Тільки не варто питати "в лоб", які дівчата йому подобаються, а якщо не втримаєшся і запитаєш, то зробить це під приводом невеликого соц. опитування знайомих хлопців.
  • Комп'ютери, мобільники й інша техніка. Можеш попросити поради або допомоги. Наприклад, ти хочеш купити собі новий телефон або в тебе не виходить встановити якусь програму.
  • Їжа, улюблені страви. Хороша тема: і розмову підтримаєш, і заодно дізнаєшся, чим його можна годувати.  
  • Дитинство. Можете поговорити про смішні випадки з твого і його дитинства. Можеш навіть запитати, коли йому почали подобається дівчинки
  • Домашні тварини. Дізнайся, чи є у нього собака, кіт, папуга, рибки і т.д. Розкажи про своїх (якщо є), або які тобі подобаються. По цій темі можна згадати багато кумедних історій і ситуацій. 
  • Бажання, мрії. Цю тему варто зачіпати дуже обережно, не кожен погодитися розповідати про свої мрії і бажання. Варіант - про що мріяли в дитинстві.
  • Книги. Якщо ви любите читати, то можете поділитися враженнями про прочитані книги.
Це, звичайно ж не повний список того, що можна написати хлопцеві в асьці. Поділіться своїми секретами-радами в коментарях.

До речі, не варто забувати і про те, що спілкування має йти з обох сторін. Тобто неправильно, коли тільки ти придумуєш теми, а він лише відповідає. Хлопець також повинен бути активним у розмові. Пам'ятай, що розмова у асьці - не допит.

І ще: ці теми допоможуть тобі тільки на початку знайомства, ну, а далі, якщо у вас все складеться, то цей список тобі не знадобитися, ти і так будеш знати, що можна запитати у хлопця в асьці. 

Чекаю ваших коментарів!

За матеріалами Club for Girls 

Тобі також можуть сподобатись:

0 коммент.:

Дописати коментар