Subscribe:

Ads 468x60px

вівторок, 28 грудня 2010 р.

5 способів покращити свою фігуру протягом зимових канікул

Вже зовсім мало часу залишилося до Нового року і, звичайно ж, до зимових канікул. Ти вже вирішила, як їх проведеш? А заняття спортом у тебе є в планах?

Зимові канікули - це прекрасна можливість не тільки зберегти свою фігуру, а й поліпшити її. Як це зробити я зараз тобі розповім.



1. Хто рано встає, ... той робить зарядку

Скористайся прекрасною можливістю займатися вранці. Так як у школу йти не треба і ти нікуди не поспішаєш, то можеш виділити 15-20 хвилин на вправи. Це не тільки покращить твою фігуру, але і подарує заряд бадьорості на весь день. Тільки не лінуйся!

2. Тобі немає виправдань

Тільки не шукай виправдань, чому ти не займаєшся фізичними вправами. Забула взяти з собою кросівки до бабусі? Дуже втомилася, щоб піти в спортзал? Можна придумати безліч інших способів підтримати себе у формі. У бабусі в селі можна розчистити сніг на вулиці (і бабуся буде задоволена, і тобі користь). І в спортзал ходити зовсім необов'язково, що поліпшити свою фігуру. Існують комплекси вправ, які можна виконувати вдома (дещо згодом я опублікую їх тут).

3. Попроси «активні» подарунки

Попроси своїх батьків, родичів або друзів подарувати щось необхідне для тренувань (новий спортивний одяг, спеціальні тренажери або абонемент у спортзал чи фітнес-клуб).

4. Роби це з іншими

Ти можеш заснувати традицію активного сімейного відпочинку. Зима - це чудовий час саме для того, щоб активно відпочити. Ти можеш покататися на лижах, сноуборді і навіть санках разом зі своїми рідними та друзями. Згадай дитинство і пограй у сніжки. А сімейний похід на каток запам'ятаєтбся всім надовго  і залишить велику кількість позитивних емоцій.

5. Нагороджуй себе

Пообіцяй собі за регулярні заняття спортом невелику нагороду. Це може бути блиск для губ або похід в кіно.

Я впевнена, що ці 5 порад зроблять тебе ще гарнішою!

Тобі також можуть сподобатись:

0 коммент.:

Дописати коментар