Subscribe:

Ads 468x60px

середу, 29 грудня 2010 р.

Як влаштувати вечірку вдома

До Нового року залишилося вже зовсім трішки і я впевнена, що більшість із вас знає, де буде його зустрічати.

Якщо ти вирішила влаштувати на Новий рік вечірку будинку, то ці поради тобі точно будуть корисними.
  1. Звільни територію. Постарайся в кімнатах, де буде проходити вечірка звільнити максимум простору. Так, в передпокої має бути місце на вішалці для одягу та взуття. Прибери все зайве -  різні баночки у ванній кімнаті та біля дзеркала. Також звільни максимум площі в кухні: спочатку - для приготування страв, а потім - для брудного посуду.
  2. Подбай про святковий стіл. Так як ти господиня, то основні турботи щодо організації новорічних святкувань ляжуть на тебе. Разом з подружками склади меню (список всіх блюд) і на окремому аркуші напиши продукти, які будть потрібні для їх приготування. Так ти точно будеш знати, що тобі необхідно. Якщо вам складно оцінити кількість продуктів, то порадься з мамою, вона обов'язково тобі підкаже.
  3. Розподіли обов'язки. Не перекладай всі турботи про свято на свої плечі (і голову :)). Розподіли між усіма гостями обов'язки. Наприклад, дівчата можуть приготувати окремі страви, а хлопці допоможуть сходити за продуктами (не жіноча це справа тягати важкі сумки).
  4. Підготуй музику. Можеш заздалегідь з друзями скласти плей-лист веселих новорічних треків і запустити їх в режимі «нон-стоп».
  5. Прикрась квартиру. Яскраві та гарні прикраси зроблять твою вечірку незабутньою. А якщо це новорічна вечірка, то вона просто не може бути без ялинки (або хоча б гілочок), іграшок, гірлянд та серпантину :).
  6. Продумай програму. Вечірка без хорошої програми може перетворитися на нудний захід. Напиши сценарій або придумай пару конкурсів. Це внесе різноманітність і зробить вечірку найкращою, яку тільки відвідували твої друзі. Тільки не ставай тираном - якщо щось іде не за твоїм сценарієм, не варто примушувати всіх робити тільки те, що хочеш ти. Головне - веселощі, позитив і відмінний настрій всіх присутніх на вечірці.

Ось і все на сьогодні. Бажаю вдало відсвяткувати!

Тобі також можуть сподобатись:

0 коммент.:

Дописати коментар