Subscribe:

Ads 468x60px

неділю, 9 січня 2011 р.

4 способи познайомитися з хлопцем на цих вихідних

Які в тебе плани на ці вихідні? Знову провести весь день біля телевізора або комп'ютера? Не втрачай даремно вільний час. Адже вихідні - це найкращий час, щоб зустріти хлопця своєї мрії. 

Я пропоную тобі 4 можливих варіанти сценаріїв і поради, як познайомитися з хлопцем.



Спосіб перший: консультація в торговому центрі

Гуляючи по торговому центру ти можеш зустріти хлопця, з яким у тебе вже є, як мінімум, один спільний інтерес - ви здійснюєте покупки в одному місці. Проходячи (зовсім випадково) повз відділ, де він приміряє, наприклад, сорочку ти можеш посміхнутися і сказати: «Я думаю, що ця сорочка тобі пасує». Будь-який хлопець оцінить твій смак і готовність порадити.

Спосіб другий: вибір страви в кафе

Що може бути краще у вихідні, ніж похід в улюблену піцерію або кафе? А якщо ще поєднати приємне з корисним (знайомство з хлопцем), то це просто відмінний варіант. 

Уяви, сидить хлопець в кафе, вже ситий і задоволений і для повного щастя йому не вистачає тільки знайомства з дівчиною. Ось і треба брати його тепленьким. Тут може бути кілька варіантів.

Наприклад, ти стоїш у черзі поруч з хлопцем, який сподобався тобі. У тебе є чудова нагода запитати у нього, щоб він запропонував спробувати новенького з меню кафе. 

Якщо хлопець сидить за столиком, то проходячи повз, ти можеш посміхнутись і невимушено поцікавитися, що він їсть (ну, щоб собі теж таке ж замовити). 

Всі хлопці люблять давати поради. Тим більше, якщо ти сама попросиш про це. Так що ваша розмова навряд чи закінчитися обговоренням меню.

Спосіб третій: похід в кінотеатр

Ти вже давно хотіла сходити на новинку цього сезону в кінотеатр? Тоді вперед! Познайомитися з хлопцем у кіно не складно (звичайно, якщо він не зі своєю дівчиною). Спільний інтерес у вас вже є - фільм, який ви прийшли подивитися. Перед початком сеансу ти можеш почати розмову з ним якраз про фільм. Розкажи, що ти читала або чула про цю картину і поцікався, що його спонукало до перегляду. 

Спосіб четвертий: новачок на ковзанці

Щоб познайомитися з хлопцем на ковзанці, можна обіграти два варіанти.

Перший - ти новачок. Все дуже просто - ти просиш хлопця, який тобі сподобався допомогти тобі навчитися кататися на ковзанах. Всі хлопці люблять хвалитися, які вони професіонали і як добре вміють щось робити. І не забувай, що ще вони люблять давати поради і допомагати дівчаткам. Все це тобі тільки на руку. 

Другий варіант - він новачок. Ти відмінно катаєшся на ковзанах і можеш дати фору будь-якому хлопцю? Тоді жертвою вибирай хлопця, який не відходить від борту. Запропонуй йому свою допомогу в освоєнні ковзанів. Тільки будь дуже обережна й уважна - ні в якому разі не принижуй його і не смійся! Хорошого з цього нічого не вийде. А твою підтримку і допомогу він обов'язково оцінить і після ковзанки запросить тебе на чашечку гарячого шоколаду. 

Ну, так що, які в тебе плани на ці вихідні?
За матеріалами Club for Girls  

Тобі також можуть сподобатись:

0 коммент.:

Дописати коментар