Subscribe:

Ads 468x60px

суботу, 12 лютого 2011 р.

Як зробити перший поцілунок незабутнім

Ваше перше побачення було чудовим. Ви відмінно провели час і ти досі витаєш в хмарах. І ось він знову запрошує тебе прогулятися, і ти розумієш, що саме сьогодні має статися те, про що ти мрієш вже кілька тижнів. 

"Це ж мій перший поцілунок! Що робити? "- в паніці носишся по кімнаті. Спокій, тільки спокій (як казав Карлсон). Зараз ти дізнаєшся декілька секретів, які зроблять твій перший поцілунок незабутнім. 

  • Подбай про свіжість дихання і красу губ. Перед побаченням обов'язково почисть зуби і скористайся засобом для полоскання рота. Уникай продуктів з сильним запахом (наприклад, часнику) в день побачення і завжди май під рукою м'ятну жуйку. Також приведи в порядок свої губи. Якщо вони обвітрилися, то обов'язково змасти їх бальзамом. І останній штрих перед виходом - нанеси свій улюблений блиск. 
  • Тримай зоровий контакт. Я розумію, що ти хвилюєшся, але не варто все побачення дивитися собі під ноги. Ти ж так не побачиш, коли він захоче тебе поцілувати (наприклад, біля будинку, бажаючи спокійної ночі). Але, з іншого боку, не треба пильно дивитися на хлопця весь вечір, чекаючи його поцілунку. Веди себе природно і все вийде! 
  • Забудь про все на світі. Під час поцілунку закрий очі, запусти пальці в його волосся і перестань думати про що-небудь. Зараз ти повинна повністю відчути всі почуття і насолодитися своїм першим поцілунком (тільки не забувай дихати).
  • Краще менше, та краще. Не варто бути постійно відкритою для поцілунків (хлопці вони такі, як сподобатися за вуха не відтягнеш). Роби невеликі паузи між поцілунками, а також чергують довгі і короткі поцілунки. Постарайся зробити так, щоб він пішов трошки незадоволеним, щоб йому хотілося ще тебе поцілувати.
  • Відповідай на його поцілунок. Пам'ятай, що поцілунок призначений для двох і хлопець не повинен сам робити всю "роботу". Поцілуй його у відповідь на прощання. Йому буде дуже приємно і він ще довго не зможе забути твій поцілунок. 
Ось і всі секрети. І головне, пам'ятай, що перший поцілунок - він не повторитися! Зроби його незабутнім!

За матеріалами Club for Girls 

Тобі також можуть сподобатись:

0 коммент.:

Дописати коментар