Subscribe:

Ads 468x60px

суботу, 26 лютого 2011 р.

Як швидко виконати домашнє завдання

Вже пізній вечір, а уроки ще не зроблені? Тільки без паніки. Зараз я поділюся з тобою секретами, які допоможуть тобі швидко виконати «домашку». 

Зроби глибокий вдих, влаштуйся зручніше і уважно вивчай 3 поради, як швидко виконати домашнє завдання. 
Порада № 1: Встанови будильник

Ти ж вранці до школи прокидаєшся не від безсоння, а від «улюбленого» будильника. Виділи час спеціально для уроків і постав будильник. Так ти будеш знати, коли треба почати робити «домашку» і коли закінчити. 

Коли ти будеш чути дзвінок будильника, то почнеш налаштовуватися на роботу. Крім цього, почувши сигнал до початку, ти зможеш завершити всі справи і приступити до вирішення уроків. А то я сама знаю, як це буває - «от зараз ще 5 поспілкуюся з подружкою і піду робити уроки», «о, класний кліп, додивлюсь - і відразу ж за уроки» і т.д. 

Також будильник допоможе робити тобі відпочити. Встанови таймер на 45-60 хв і по дзвінку на 10 хвилин відволікайся від роботи. Після навіть такої невеликої перерви ти відчуєш, що голова стала свіжішою і матеріал запам'ятовується швидше і легше. 

Порада № 2: Сховай «відволікання» в іншу кімнату 

Мобільний телефон, радіо і телебачення повинні бути в іншій кімнаті і не відволікати тебе. Чим менше ти будеш відволікатися, тим швидше вивчиш уроки. 

Рада № 3: Закрий всі вкладки в Інтернеті

Якщо ти працюєш за комп'ютером, закрий всі вкладки в своєму браузері, які тобі не потрібні для виконання домашніх завдань (навіть "Club for Girls"). Так ти зможеш повністю зосередитися на виконанні «домашки» і витратити значно менше часу.

Удачі тобі! І пам'ятай, чим продуктивніше ти попрацюєш, тим більше часу залишиться для розваг (наприклад, поспілкуватися з хлопцем в асьці)

За матеріалами Club for Girls  

Тобі також можуть сподобатись:

0 коммент.:

Дописати коментар