Subscribe:

Ads 468x60px

суботу, 26 травня 2012 р.

Як зробити макіяж для фотосесії

Всім привіт!

Вже лічені дні залишились до літа... А яке це літо без фотосесії?! І, звичайно ж, кожна дівчина хоче виглядати на фото просто чудово.

Думаю, що постійні читачки мого блогу вже знайомі зі статтею «Як правильно фотографуватися». Звичайно, в рамках однієї статті важко розповісти про всі нюанси фотозйомки і в коментарях мені часто задають питання. Одних з них - як зробити макіяж для фотосесії. Саме про це я і вирішила розповісти сьогодні.

Макіяж для фотосесії: найголовніші правила

  1. Макіяж повинен відповідати і бути підібраний відповідно до місця і основної ідеї фотосесії (твій образ, одяг, аксесуари).
  2. Ніяких перламутрових відтінків! Перламутрові тіні, пудра або рум'яна зі світловідбиваючими частинками, а також блискітки прибережи для іншого випадку.
  3. Використовуй тільки матові текстури! Вони не будуть створювати відблиски, як косметика з перламутровими тонами і блискітками.
  4. Пам'ятай, що фотоапарат «з'їдає» половину макіяжу. Макіяж для фотосесії повинен бути в 2 рази яскравіше, ніж ти очікуєш побачити на фото. Тому натуральний макіяж, який так йде тобі, може виявитися на фото блідим і невиразним.
  5. Макіяж для студійної зйомки і зйомки на пленері (природі) відрізняється. Оскільки на природі буде природне освітлення, то макіяж може бути більш ніжним і менш яскравим, ніж для студії.
  6. Обов'язкова підготовка. За 1-2 дні до зйомки обов'язково почисть обличчя скарбом, нанеси маску і подбай про шкіру навколо очей. Тому що хороший макіяж може вийти тільки за умови гарної і здорової шкіри.
  7. Обличчя потрібно добре «затонувати». Фотокамера «бачить» набагато більше недоліків шкіри (прищики, почервоніння, висипання), ніж зазвичай людські очі. Тому приділи особливу увагу тонуванню шкіри. Краще вибирати хороші коректори і тональну основу зі щільною структурою. Ось приклад, як можна тонувати обличчя: 


  8. Тональний крем потрібно наносити не тільки на обличчя, але і на шию, а також область декольте. В іншому випадку буде сильний контраст.
  9. Правильно підбери тіні. Я вже писала, що не можна використовувати перламутрові тіні. Також небажано наносити занадто світлі, а також червоні відтінки. Вони додадуть твоєму обличчю хворобливий вигляд. Оптимальний варіант - бежеві, світло-і темно-коричневі тіні із сатиновою текстурою.
  10. Обов'язково нанеси рум'яна! Вони «оживлять» обличчя і при правильному нанесенні допоможуть скорегувати його форму. Ось декілька варіантів: 

Це були основні поради з макіяжу, а тепер пропоную ще подивитися відео:

Макіяж для фотосесії: відео



Тобі також можуть сподобатись:

0 коммент.:

Дописати коментар