Subscribe:

Ads 468x60px

суботу, 12 березня 2011 р.

Правила флірту

Хочеш навчитися фліртувати? Тоді вивчай прості правила флірту!

Впевненість


Це перше правило флірту - будь впевненою в собі! Ти ніколи не зможеш підкорити хлопця, якщо не будеш впевненою в собі. Кожен день повторюй, що ти сама гарна, розумна, чарівна й т.д. Я впевнена, що так і є!


Очі

Очі і погляд - це головна зброя дівчини. Не бійся дивитися хлопцеві в очі, затримай на дві-три секунди свій погляд на ньому, а потім повільно відвернися. Прямий відкритий погляд викликає довіру і симпатію - пам'ятай про це.

Посмішка

Твоя посмішка може сказати хлопцю набагато більше, ніж слова. Можливо, він не впевнений, чи варто підходити до тебе. Посміхнися йому і він стане набагато впевненіше. Ну, і не забувай, що посмішка робить тебе ще красивішою. 

LOL

Ти ж користуєшся цим значком - :) в Інтернеті. Так чому б тобі не сміятися вголос у реальному житті? Для хлопців це буде означати, що ти весела, жартівлива, активна дівчина, яка знає, як добре провести час. 

Спокій

Пам'ятаєш як говорив Карлсон: «Спокій, тільки спокій»? Тому візьми себе в руки і заспокойся. Адже всі твої емоції дуже добре видно не тільки на обличчі, а й по рухах. Є навіть ціла наука, яка вивчає «мову тіла». Навіть якщо хлопець не розуміє, що значить конкретний твій жест, то на підсвідомому рівні це все легко читається. Якщо хлопець тобі подобається, то уникай «закритих» поз (схрещених рук і ніг).

Почни свій флірт з цих правил і у тебе все обов'язково вийде!

За матеріалами Club for Girls 

Тобі також можуть сподобатись:

5 коммент.:

Анонім сказав...

Мени допомогло

Анонім сказав...

дякуюю ))

Анонім сказав...

постараюсь

Анонім сказав...

в мене саме це й цікавило)

Анонім сказав...

візьму до уваги!

Дописати коментар