Subscribe:

Ads 468x60px

вівторок, 22 березня 2011 р.

10 способів пережити розрив відносин з хлопцем

Ще тиждень тому ви ходили разом, тримаючись за руки, і здавалося, що це буде тривати вічно. А вчора він сказав, що більше не хоче зустрічатися з тобою.

Як я тебе розумію. Це дуже сумно і прикро. Але, повір, все це пройде і тебе обов'язково полюбить гідний хлопець.

А що ж робити зараз? Пропоную тобі 10 способів як пережити розрив з хлопцем.


  1. Поплач. Не тримай в собі сльози і негативні емоції. Дозволь собі виплакатися і тобі відразу стане легше. 
  2. Влаштуй вечірку співчуття. Запроси до себе найкращих подруг і влаштуйте вечірку в піжамах. Подбай сама або попроси подруг про наявність смачної їжі, яка обов'язково всім підніме настрій (піца, морозиво, чіпси, попкорн і т.д.). Вибалакайся з подругами - вони тобі обов'язково допоможуть. До речі, я вже писала про те, як влаштувати вечірку вдома.
  3. Зміни своє сімейне становище ВКонтакте. Більшість з нас зареєстровані в цій соціальній мережі. Зміни свій статус на "активний пошук" і ти відразу ж відчуєш, наскільки легше тобі стало на душі.
  4. Не стеж за ним і не переслідуй його. Намагайся звести, по можливості, до мінімуму ваше спілкування і зустрічі. Але й спеціально уникати його теж не варто - це буде виглядати нерозумно. Не забудь видалити всі його повідомлення і номер телефону (щоб не було спокуси щось написати або подзвонити).
  5. Займися фізичними вправами. Ніщо так не виводить з депресії і не піднімає настрій, як пробіжка, похід у спортзал або навіть проста ранкова зарядка.
  6. Зверни увагу на себе. Згадай, коли ти останній раз прибирала в квартирі, приводила себе до ладу. Те, що він тебе кинув ще не означає, що ти більше нікому не потрібна. Звичайно, якщо ти перестанеш стежити за собою, будеш одягатися у все підряд, то твої шанси сподобається комусь рівні практично 0. А ще Побалуй себе - купи собі те, що давно хотіла. Ти цього варта.
  7. Смійся. Це ж весело. Навіть якщо ти просто посміхнешся, твій настрій почне підніматися. Обов'язково подивися смішні фото тварин, почитай анекдоти, зайди на YouTube або просто подивися комедію.
  8. Кокетуй. Розрив відносин з хлопцем - це не привід замикатися в собі і сидіти вдома. Гуляй з подругами, ходи на дискотеки, спілкуйся з хлопцями і кокетуй, при цьому нікому нічого не обіцяючи. Але, ніколи не роби щось на зло своєму колишньому! Цим ти нічого не доб'єшся, тільки зробиш собі гірше.
  9. Насолоджуйся своїм самотністю. Найголовніша помилка багатьох дівчаток - це зміна одних відносин на інші. Не поспішай! У тебе є прекрасна можливість побути одній, розібратися в собі, осмислити деякі речі. Задумайся над питаннями: "Що було неправильним у відносинах?", "Хто з вас помилявся і був неправий?", "Що я можу покращити в наступних відносинах?". Запам'ятай, кожен хлопець дає тобі можливість навчитися любити.
  10. Полюби себе. Тобі не потрібен хлопець для того, щоб він робив компліменти і говорив, яка ти хороша. Ти і сама знаєш, що ти розумна, весела і красива.
Ось і все. А тепер марш плакати (дивись п.1)!
Не плач, тому що це закінчилося. Посміхнися, тому що це було. Г. Маркес

Тобі також можуть сподобатись:

0 коммент.:

Дописати коментар